Cała ta walka przypominała mi jakaś zadymę pod remizą zero techniki tylko czysta nawalanka leżącego, chciałbym żeby następne walki pudziana były z kimś lepszym od najmana może z tym panem http://www.youtube.com/watch?v=Cs7u8INuE6c wtedy zobaczymy na co stać pudziana :diabelski_usmiech
Felgi DEZENT F 16" do O1 - jak myślicie?
Zwiń
X
-
Marek Kwiecień, polecam te felgi , bardzo ładnie wyglądają na O1 a patrząc na ten konfigurator to nie oddaje obrazu tak jak wygląda O1 na żywo na tych felach.
Jak Cię stać to bierz 17 :diabelski_usmiechByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
A czemu nie fabryczne alusy? Niektóre modele są naprawdę ładne. Mam dezenty 15" model V w swojej właśnie porzucanej jedynce. Do dwójki FL zamówiłem fabryczne 16" crateris bo są według mnie bardzo ładne. A co do 17-tek to chyba już trochę za niski profil gumy się przy bich robi. Co kto lubi, ale przy naszych drogach chyba trochę za mocno trzęsie.
Jędrek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SaltA czemu nie fabryczne alusy? Niektóre modele są naprawdę ładne. Mam dezenty 15" model V w swojej właśnie porzucanej jedynce. Do dwójki FL zamówiłem fabryczne 16" crateris bo są według mnie bardzo ładne. A co do 17-tek to chyba już trochę za niski profil gumy się przy bich robi. Co kto lubi, ale przy naszych drogach chyba trochę za mocno trzęsie.
Jędrek
odnośnie tematu Marek Kwiecień, ... mogą być jeszcze tylko napisz w jakiej cenie
Komentarz
-
-
Witam. Kolego mam alusy DEZEN i miałem DEZENT F przyciemniane... co moge powiedzieć ...felgi mogą być ja kupiłem 17 ale Dezent innego typu nówki 4 szt za 1200 zł...a Dezent F ciemne miałem za około 450 zł za sztukę...w Mondeo..
A teraz moje uwagi.....DEZENT F...wygladają łądnie ale niestety nie przy tym autku...nie jakos łyso tak z tyłu było jak miałem je założone a widze ze Kolega chce kupic w jasnym kolorze chromu...więc będą mocno sie odcinały od auta... nie wiem czy masz opony do nich ...ja załozyłem do nowej Octavi Tur 1,9 tdi 17 cali opony 205/50 i jestem bardzo zadowolony felga pięknie sie prezetuje...i wypełnia wnęke koła...pozdrawiam ja wybrał bym inny wzór bardziej wypełniający wnetrze ...ale to rzecz gustuPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Takie akurat znalazłem zdjęcie, ale felga jest przyciemniona (ciemny chrom czy jakoś tak).
Co do ceny to znalazłem po 370zł za sztukę, czyli komplet wyjdzie za 1480zł.
Chyba zostanę przy 16".
Oponek jeszcze nie mam, ale pewnie będą to continentale, lub micheliny (jeszcze jest trochę czasu na poszukanie).
Dzięki za oponie i sugestie.
[ Dodano: Sob 31 Sty, 09 22:17 ]
PAOLO ESCO , też fajne, ale mnie osobiście bardziej podobają się felgi 5-ramienne.
Komentarz
-
-
owszem mam. seryjne supercontact (chyba dobrze pamiętam) które miałem w jedynce to byłą jakaś pomyłka. byle mżawka czy mokry mglisty poranek i mogłem być jedną z gwiazd co tańczą na lodzie. po dwóch sezonach nawet przy ruszaniu na suchym migał ASR. teraz jeżdżę tylko na dunlopach (winter sport i fastrepsonse). różnica jest jak po zmianie wrotek na trapery na vibramie. a do odbieranej zaniedługo dwójeczki mam zamiar zamówić zimowe vredesteiny:-) z goodyearów tez będziesz zadowolony.
Komentarz
-
-
ja też nie polecam continentali
właściwości OK, ale nie na tyle dobre, żeby rekompensowaly cenę i krotka trwlośc
osobicie od kilku lat najadziej cenie Kleberki Dynaxer HP2
dobry stosunek jakosci/trwalosci do cenyPozdrawiam
"Teoria jest wtedy gdy wiesz wszystko, a nic nie działa.
Praktyka jest wtedy, gdy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego.
Tu łączymy teorię z praktyką.
To znaczy nic nie działa i nikt nie wie dlaczego."
Komentarz
-
Komentarz